Vi sender varer HELE sommeren:  enkelte leverandører holder ferie - læs mere her

Termobukser

Hos Billig-arbejdstøj.dk kan du finde varme termobukser til herrer og damer i mærker som Elka, Mascot, Kansas, Nybo og flere andre.

Termobukser til voksne er lige så nødvendige som til børnene. Hvis du arbejder i en daginstitution, og skal opholde dig meget udendørs sammen med børnene, så skal du også kunne holde varmen - og det kan du i et par termobukser, som er lette og løse og giver god bevægelsesfrihed.

Hold varmen med termobukser

Under regntøjet er et par termobukser perfekte på en kold, blæsende og regnfuld dag. Så uanset om det er til en cykeltur, gåtur, morgenbadning, du arbejder som håndværker, landmand eller i en daginstitution, er termobukserne gode at have som garanti for at kunne holde varmen.

Du kan finde blå og sorte termobukser i sortimentet samt de hvide, som er specielt efterspurgte inden for klinik- og plejesektoren, til fødevare- og medicinalindustrien og frysehusene, hvor hygiejnen skal være i top.

Et par termobukser er uundværlige som supplement til dit arbejdstøj, og hos Billig-arbejdstøj.dk kan du finde mange termobukser til kvinder og mænd - også på tilbud.

Sorter efter
Produkter
(22)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(22)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk