Vi sender varer HELE sommeren:  enkelte leverandører holder ferie - læs mere her

Termoveste

Søger du efter en termovest, kan du finde et stort udvalg til mænd og kvinder her hos Billig-arbejdstøj.dk. Vi har forskellige varemærker som Acode, ID Identity, Mascot, Kansas, Elka Workwear og flere endnu.

En termovest holder dig varm på kroppen og giver stor bevægelsesfrihed, fordi du har armene fri, og så er den god til både indendørs og udendørs arbejde. Du kan bruge den som forårs-, sommer-, efterårs- og vintervest alene over en bluse eller som varmt mellemlag under en skaljakke.

Nogle modeller har forlænget ryg, som holder din ryg og lænd varme, når du bevæger dig. Vi har termoveste i mange farver som fx blå, grøn, sort og hvid - sidstnævnte er ofte brugt inden for fødevare-, klinik- og plejesektoren.

Termovest med sikkerhed

Du kan også få termoveste i fluorescerende farver med reflekser, som gør dig synlig, og er nødvendig, når du arbejder i trafikerede områder, hvor der stilles krav til sikkerhed.

Se det store udvalg af termoveste veste til herrer og damer hos Billig-arbejdstøj.dk og find vesten, der passer til den type arbejde, du beskæftiger dig med.

Sorter efter
Produkter
(46)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(46)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk